EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner



Hai , Hello :)
♥ N A D I A HERE ! ♥
♥ I'M ONE SIX . STRONG ENOUGH :D ♥


Gossip(s)

AND THE REASON IS YOU :D


NEW KULIT LAGI --'
Sunday, 16 September 2012 | 0 comments


wohoiii ~ hee. gua dah bebass! cehh* tetibee. sebenarnya aku bosan dan bosan dan bosan. dan aku punn mula lah mencari benda yang boleh mnghilangkan bosan aku. haha ! TADAA ~ nhh lha benda nya. aku tukar blogskin baru dehh. haha.dan kadang kadang benda nh pun menyerabutkan kepala hotak aku nh. ngeh ngeh :)  so, hows your day guys ? good , sad , moody ? okay. terpulang korang kann. hee. aku ? entah lhaa. perasaan yang menakutkan nh. -,- okay. lupa kann ! WEHH  , last week kan aku masuk byk event duhh. cehh* sempena HARI MERDEKA. HAHA. antarenyee PAKAIAN BERAGAM , LAGU PATRIOTIK dan tuhh jea. ngeh ngeh. and dua dua menangg ! YAHOOO ~ tak dapat nmber first pn , dapat tmpat pun jadikk. haha :D . sebelum  pakaian beragam kan, aku dah buntu dah na pakai baju ape. sbb membe aku suh pakai sari , then dah macam hapee dah. aku ckp ngn bdk india kelas aku suh bwk , then tak jadik bawak. die pun pening dgn aku. hahaa XD then las last , aku telah mendecide untuk PAKAI BAJU KURUNG jeaa. kahkah ;D style kann? nak tngokk ? 


(Tadaa ! nih hah gua, malu siutt time tuh. mcm hape dah. gua posing ntah ape ape jea.)


budak 4 BESTARI yang merangkul tmpat pertama PAKAIAN BERAGAM tahun nii. hee ;) style kan? mmg patut diorang menang. hee. *alyn + amir + s.ting*


comel kan diorang ? haha. aku dah mcm cikgu pengiring dah. diorang bdk tadika. KAHKAH XD tade ahh. nih kawan aku yg gilos. kitorang complete 1 MALAYSIA . *izyan + era*



 so, tuh jeaa ahh. aku nak share dgn korang. hee. act ade bnyak gmba .bnde alah nh bt hal pulak ta boleh upload. lantak ahh. XD bye bye gengg ! see yahh

P/s : one direction tiada kene mengena dgn hal di atas. HARAP MAKLUM. :)







OLDER POST