EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner



Hai , Hello :)
♥ N A D I A HERE ! ♥
♥ I'M ONE SIX . STRONG ENOUGH :D ♥


Gossip(s)

AND THE REASON IS YOU :D


SELAMAT HARY RAYE AIDILFITRI
Sunday, 28 August 2011 | 0 comments





KAHKAH , ape kejadah baru na post pasal HARI RAYE . ehhh , aku punye sukelhaa na post bileee , ade menyusahkan korang kaaa ? TAK KANN ? soo , bace jee lhaa , *padahal ta tau na postt ape . sebenarnye kan sebenarnyer kan , aku SUKEEE doe dengar lagu kat blog aku nhh , rase tenang jee bile dengarr , naknak bile ARILLL aku yang nyanyiii, ngehngeh :P .HAHA , back to the storyy lhaa , aku NADIA JASMANI  ingin meminta maaf dari hujung kaki hingga hujung telingeee ?? salahh , hujung rambutt sekirenyer ade  perbuatn perbuatan aku yg mengooress hati , melukekn hati , mnyaketkan hati , or ape ape yg berkaitan dgn hati lhaa , aku minta maaf sgttt sgtt , *minta maaf bagi yang dewase bagi penggunaan AKU , aku nh cume seorang insan biase yang sering mmbuat kesalahan , (ceettttt *) halalkan MAKANMINUM aku yerrr , actually kpade bdkbdk hostel , nggeeee :)) (RAYE JEMPUT DATANG RUMAHHH *)

SECOND THING plakk , tadi petangpergi SHOPPING dkat melake BERSAME SAME siblings tersayanggg , <3 ayah ngn umi ta ikutt tapi diorangg abgi DUITTT $ jee ,kihkih :P lepas mengambil FIKRI JASMANI di LCCT , teruss gerakk pegii MELAKE  , antare brg brg yg dibelii : 






*kasut raye 





*handbagss 




*kemaja n t-shirt untk nazim jasmani


adelhaa dalam pukul 3 lebihh habes shopingg dkt sane , (sane means DATARAN PAHLAWAN , MAHKOTA PARADE )  lepas tuh teruss PULANG ke rumah tercintee ! HEHE
soo , tuh jee lha na post hari nh disebabkn dh lame ta post kat INI BLOG , kesian die , dah bersarang labah - labah dahhh , dah lah burukk pastu dh bersarang plak tuh , ish ish ishh , TERUK BEBENOO :p 



P/S : gmba tuh sekadar hiasan yer , bukan betul betul punyee maa XD .

Labels:


OLDER POST | NEW POST