EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner



Hai , Hello :)
♥ N A D I A HERE ! ♥
♥ I'M ONE SIX . STRONG ENOUGH :D ♥


Gossip(s)

AND THE REASON IS YOU :D


editing belog ~
Friday, 9 December 2011 | 0 comments

                                    haii kauorangg! <3

okayyy ta belog kitee? cakap lha okayy.penad doe buat nihh.wahh,ayat kasar seyh.maapp.=) cehhh konon penad , buat berjam-jam tapi INILHA HASIKLNYERR. haha.tape ar , AT LEAST I TRY =) kann kann? bak kate ORENG PUTEHH. bhahaha :D terimakasih yea kepade yang sudi menolonggg. #kakak saye NAJWAJASMANI, AIDAA RSLYY. dan terutame kepade BELOG LYSSA FAIZUREEN , jikalau bukan kerane tutorial di belog anda, MESTI ta secantik sekarang . wahhh.perasann gituhh. TERIMAKASIH BANYAKBANYAK =) muaaahhh sikidd <3 hahaa. okaayy.tuh sajee na posttt. hahaha. actually adit belog nih drpd petang tadii. bosann. tetibe terpikirrkan belog aku yang dah bersarang burung tuhh, soo aku pun start lha edit.mule mule blurr jugakk . APA AKU NA EDIT NIH?lepas tuhhh. akak aku tunjukan satu belog nihh. FUYOOO! cantikk. haha. akak aku kate ade tutorial belog. so aku punn tgok tgok lhaa. walaweehh.banyak tuhh tutoo.aku pun buat lhga yang mane aku nak. edit punye edit , JADIKLHAA MACAM NIHHH . hahaha =) kejayaan bermula dengan angan-angan =) kan kann ? okayy.tetibee. haha. soo tuh je lhaa. #sori lha kalau entry aku nihh berbelit-belitt. haha.elehh. berbelit-belit punn kauorang boleh bace kann? eeee tipuuu ! klah. na tidurr. esok na bangun awal sebab mau gerak ker KLUANG sbb parents aku kerjaa . hehe. KBOIIII ~ #peacemalaysia !




                                   p/s  I LOVE YOU !


OLDER POST | NEW POST