EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner



Hai , Hello :)
♥ N A D I A HERE ! ♥
♥ I'M ONE SIX . STRONG ENOUGH :D ♥


Gossip(s)

AND THE REASON IS YOU :D


CUTI SUDAH TIBAA
Monday, 12 March 2012 | 0 comments
holaa kekawann. dah lame ta updatee.tatauu na update pasal apee. cmpur dgn malas lagihh kann.HAHA:D okayy. sekarang nhh dah cutikann?mesti kauorang sedang berjimba rambaa dgn family or kawan or bf/gf. untungg sangat kan. aku terperap jeaa dkt rumahh nh. siape yangg same dgn akuuu?GIVE ME FIVEE sikitt. :* hee. umi n ayah aku kerjaa lhaa,so ta dapat pegi mane manee punn. HAH!actually aku na critaa pasal benda yang aku ta pernah sngke aku akan pakaii. JENGJENGJENG. kauorangg dah tauu kann?HAHA.apee aku kisahh. aku na cerita jugakk.pada hari jumaat laluu, selepas ayah aku amikk dari ASRAMA GILANG TERBILANG ITUU, aku disuruh untuk bersiap siapp untuk pergii kee ______. !! ohhhh! aku ingatkann hari isnin, then ayah aku cakap'sape na hantarr?'==' okayy. lepas tuhh, aku punyee dedoo. macam na kene hapee.kepale hotak dh pikir mcm mcm dahh. RUPE RUPENYERR --- haha~ pasang mcm gituhh jeaaa. ta sakitt punn. eh ehh, aku lupe na cakapp. AKU MEMAKAI BRACES TANGGAL PAKAIII ;D. heee. doktor katee aku pnye kes nhh ta teruk mane punn. dengann banggenye akuu memakaii nyerr ! BHAHAHA ;)) lepas tuhh aku punn mule lah sifat kemalu maluann tuhh.*geliii.haha.then aku post lher kat fb yg aku dh pakai.HAMEKK KAUU! berebut rebut kakak kakakku na menelepon.KALERR =..=' punye lha beriyee iyee na tgok aku pakai braces tuhh.smpaii suruhh ON SKYPE segalee. heee ;DD .dan sekarang sudah 4 HARII bnde alah tuh ade dalamm mulut akuu. JYEAHHH! na tgokk gmbaa? katt fb adee yer. XD




*macam nhh lha. lain skitt ;D


okayy lherr.tuh jeaa aku na cceritee sbnanyerr. heeee ;D ok bhaii. :3
have a nice trip yahh bagi yang pergi bercuti lherrr ;P hee. MUAHH :*

OLDER POST | NEW POST