EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner



Hai , Hello :)
♥ N A D I A HERE ! ♥
♥ I'M ONE SIX . STRONG ENOUGH :D ♥


Gossip(s)

AND THE REASON IS YOU :D


disgusting
Saturday, 28 April 2012 | 0 comments



awakk awak. kenape kite geramm siutt tgok awak ?=..=' geram sebab awak mengadee. geli lha kitee tgokk awak. macam na muntahh pun ade awakk. haishh. kite pun tatau lha kenape kite geram tgok awak. sebab awak kot yg buat kite geram dgn awak. geram nyer lain macam tau ta? awak nh cite lebatt lhaa. konon cerite ta suke die lha, ta na layan die lahh. tup tup tgok bermadah madah cinte dkt FB. ishh, terbakar pulak hati kite nh,dgn orang lain kite biase jea tgokk, bile tibe time awak jea kann. terus ta jadik awakkkk. batal niat saye na tegur awak. kite bukannye JEALOUS tau dgn awak , tapii kite menyirap tengok awak dengan diee. yg 'die' tuh punn samee. dah lha penah dapat maki dengan kitee, nh tambah lagih dgn awak. haishh bertambah tambah dosa kitee ngutuk awak nh. u'ollss u'ollss , boleh ta kalau jangan buat kite benci tgok muke awakk.kitee tau awak dulu penah benci kite tapii ta salah kan kalau kite pulak benci awakk? awak pena rase ta mcm mane rase kene benci? heee.kalau na rase, hah! awak terase lha dgn ape yg kite tulis utk awak nhh, hmphh. lame lame kte makin geram pulak dgn awak nh. kite sayang dkt awak tapi awak bt hal pulakk kann. mmg makin terhakis lha sayang kite dkt awak tuhh . awak, awak na amikk die , hamikk lha awakkkk. mmg kite ta dpt rase duluuu, tapi awk untungg dapat rsee. untung awak dapat kene sayang dgnn 'die' . kite punn ta pena dapat sepenuhnye wakk. tapii kann kalau dh suke tuhh , buat care sukee ae. jangan na berdalih sgt dgn kitee. kepade si'die' , untung lha kann awak ta pena syg kite mcm awak syg diee tuhh kan. hmphh. suke hati awak lahh. kite ta kisahhh. ehhh. lantak korang lha na buat apee. bt ape aku na hamik kisahh kann?  haishh. buang mase aku jea cite pasal kaorang nhhh. hmphh. =) okayy lhaa. penattt. hahaaa. BYEBYEE mr disgust and mrs disgust ;) MUAHHH :* puihhhh

OLDER POST | NEW POST